iPhone reparation København

+45 71 71 71 02

Billig reparation af iPhone i København.

Book tid her og besøg en af vores mange butikker på københavn

Loading...

iPhone reparation København – Vi er placeret i både Fisketorvet, Vesterbrogade og Valby

Stjerner på Facebook & Google

Iphones Repareret

År i branchen

iPhone reparation København – Måske Danmarks billigste

Hos billig iphone reparation tilbyder vi mobil reparationer og tablet reparationer til konkurrencedygtige priser. Vi er en del billigere end vores konkurrenter, og du behøver derfor ikke bruge en formue på at få din telefon eller tablet repareret. Kvalitet og pris hænger ikke nødvendigvis sammen, og da vi har 6 års erfaring med reparation af mobiler og tablets, kan vi derfor sikre dig den bedste handel til den bedste pris. Vi tilbyder reparation af alle modeller af telefoner og tablets, hvad end det er samsung, Iphone, HTC, Nokia eller noget helt andet. Vores teknikere står altid klar til at hjælpe dig med dit problem. Vi har et fast samarbejde med PHONE-REP, hvor vi kan tilbyde billigere priser ved booking via billig iPhone reparation.

iPhone reparation københavn effektiv mobil reparation

Selvom du har travlt, kan du stadig nå at få repareret din enhed. Hos billig iphone reparation er vi nemlig så effektive at det kan klares inden du er færdig med at drikke en god kop kaffe i vores ventelounge. Vi har hos billig iphone reparation en ’59 minutters regel’, som gør at vi altid har din mobil eller tablet klar igen inden for 59 minutter. Du behøver heller ikke finde et hul i din arbejdstid til at få repareret din mobil eller tablet, vi har nemlig altid åbent efter kl. 16 og åbent både lørdage og søndage.

Mobil reparation tæt på dig

Du kan nemt booke en tid hos os, ved blot at ringe på 71 71 71 02, eller komme forbi en af vores butikker i København, Hillerød eller Kongens Lyngby. Kommer du forbi en af vores butikker, vil vi helt omkostningsfrit kigge på problemet og finde den bedste løsning for dig. Vi står altid klar til at tage imod dig, og hjælpe med hvad end problemet skulle være.

 

iPhone reparation København K, Valby og Vesterbrogade

I københavn finder du os hos PHONE-REP i Fisketorvet, Kalvebod brygge 59, 1560 København V – lige ved Dybbølsbro station. Her står vi klar til at hjælpe dig med lige hvad du har brug for, alle ugens dage fra kl. 10.00 – 20.00. Bliver du sulten imens du venter, er vi nabo til Sunset boulevard.

I Kongens Lyngby kan du finde os hos PHONE-REP i Lyngby Storcenter på Klampenborgvej 232, 2800 Kgs. Lyngby – lige overfor Sportsmaster. Vi har åbent mandag – fredag fra kl. 10.00 – 19.00 samt lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 17.00.

I Hillerød finder du os hos PHONE-REP i Slotsarkaderne 225, 1. sal, 3400 Hillerød – lige ved siden af Bilka. Her har har vi åbent alle ugens dage fra kl. 10.00 – 19.00.

iPhone reparation København – med 6 års erfaring.

For at kvalitetssikre vores service, sørger vi for at alle vores teknikere får en god og grundig træning, og løbende bliver videreuddannet i form af kurser og arrangementer med træning. Det sikrer, at vi kan give dig som kunde reparationer af mobiler og tablets i højeste kvalitet. Vi bruger ødelagte telefoner til at træne vores teknikere til hele tiden at blive endnu dygtigere.

Mobil reparationer med 2 års garanti

Hos billig iphone reparation tilbyder vi altid 2 års garanti på alle udskiftede reservedele. Det betyder at du som kunde kan føle dig helt tryg ved vores reparationer, og at du i op til 2 år efter reparationen kan komme ned til os igen, hvis den udskiftede reservedel nu skulle fejle. Det gør vi, fordi at vi med 6 års erfaring i branchen er så sikre på kvaliteten af vores mobil reparationer. Vi tilsigter endda at blive de bedste mobilreparatører i branchen.

Vi elsker vores kunder – og de elsker os!
Hos billig iphone reparation sætter vi kundeservice højt, og er stolte af vores mange tilfredse og gode kundeanmeldelser. Med 5 stjerner på trustpilot og google tillader vi os at sige at vores kunder er ret vilde med os! Vi gør gerne det ekstra for at give den aller bedste service muligt – helst så god at vores kunder går herfra med et smil på læben. Du kan læse alle vores anmeldelser her.

Billig iphone reparation København reparerer alle enheder fra alle brands

Hvad end du har en HTC, Samsung, Iphone, Nokia, eller noget helt andet, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores teknikere er så dygtige, at de kan klare alle typer mobile enheder samt alle typer tablets. Har du en software fejl, en vandskade eller skal du have skiftet din skærm – vi kan klare det hele til en god pris. Kom forbi en af vores butikker i København, Kongens Lyngby eller Hillerød, eller ring på 71 71 71 02 og lad os få løst dit problem.