Om Billig iPhone Reparation

Hvorfor vælger man Billig iPhone Reparation?

Der er utrolig mange fordele ved, at vælg billig iPhone Reparation, når du har brug for reparation af din iPhone, smart phone eller reparation af din iPad. Vi bruger kun reservedele af højst kvalitet. Derfor kan vi også altid tilbyde 2 års garanti på udskiftede dele. Det betyder, at du altid kan være tryg når du får repareret din mobil hos os. 

Billig iPhone Reparation tilbyder alle former for mobil reparation. Vores ekspertise er vores varemærke og vores brand. Vi har en 1-times regel, der betyder at du kan få repareret din telefon indenfor en time, så du slipper for en lånetelefon. 

Book tid online eller besøg én af vores butikker i Lyngby storcenter, på Fisketorvet, på Vesterbro, på Valby eller i Slotsarkaderne i Hillerød. I butikkerne finder du også iPhone Covers og andet relevant mobil tilbehør.

Billig iPhone Reparation er også til erhverv

I en større virksomhed med mange ansatte med arbejdstelefoner, kan der jo ske uheld. Du kan derfor med fordel indgå en erhvervsaftale med os. Så vil du kunne få ekspress service og bedre priser. Vi kan også tilbyde refurbished telefoner, således du billigt kan købe arbejdstelefoner til dine ansatte. 

Kontakt os på telefon 71 71 71 02, eller butikschef Allan på 71 71 71 04, så kan vi få gang i en erhvervsaftale med det samme. 

Kontakt Billig iPhone Reparation her

12 + 14 =